Monday, June 9, 2008

ja yksi päivä lisämatkaa

Eli tarkoitushan oli palata Suomeen Edinburghista sunnuntaina illalla. Vaan lentomme oli myöhässä, joten jouduimme yöpymään yon Frankfurtissa. Emilia itkasi hetken lentokoneessa, kun kuuli, ettei pääsekkään kotiin koirien luokse.
Oli aika järkyttävää todeta ihmisten käyttäytyminen, kun odotettiin busseja hotelliin(meitä oli siis pajon, myöhästyneitä, Lufthansan kustantamia yöpyjiä)
Järkyttävällä tavalla aikuiset rynnivät ja polkivat toisiaan maahan. Rynnivät jopa pikkubussin takaluukusta sisään ja pomppivat penkkien yli. Kyllä siinä tällainen pohjoisen kasvatti katsoi hämmästellen, kun värikkäät latinot vai mitkä lie espanjiilot veivät paikkoja. Ei puhettakaan mistään, että annetaanpa lasten mennä ensin, tai vaikka jonossa vuoroa kukin odottaisi.
No muuten viimeinen päivä Edissä oli todella mukava. Löytyi jopa kahvila/ruokapaikka missä nuoret skottitarjoilijat olivat kohteliaita ja mukavia.
Muuten voin sanoa matkalta, että oli todella mukava huomata, kuinka avuliasta porukkaa skoteissa oli. En tiedä johtuiko siitä, että itse on nainen, kun aina löytyi joku mies auttamaan, jos vähänkin karttaa vilautti, tai laukkuja nosteli. No mukava maku jäi, ja ehdottomasti palataan uudestaan. Jos vaikka Edistä länteen päin katsastamaan maisemia.

No comments: