Friday, June 26, 2009

Shoppailua


Tanaan oli sitten Zanten kaupungissa shoppailupaiva. Etsiskelitiin uutta matkalaukkua ja kummasti loytyi myos muuta ostettavaa.

Hintataso oli mukavan edullinen, kun osattiin kavella keskuskadulta tarpeeksi pitkalle, sinne kansan puolelle. Emilia sai reilusti jaateloa syodakseen ja mina kahvia juodakseni. Kreikkalaistyylinen kahvi on intresantti makuelamys.. vahan sellaista kellarin ja vinttivaatteen sekoitusta...kahvin aromista ei oikein tietoa.Tieda sitten miten on valmistettu.

Paluu matkan taksimatka oli hauska. odoteltiin tolpalla ja johan siihen kurvasi vauhdikas nuori taksimies, pari brittia kyydissa. No sielta asiakkaat purkautuivat ulos ja me mentiin kyytiin ja sitten taas he takas. Kyselin pariskunnalta, etta olivatko tiedustelleet hintaa..eivat olleet. olivat vain lennossa ottaneet taksin. No heille se hinta ei varmaan ollutkaan mikaan juttu, sen verran rahakkailta vaikuttivat. Eli pitihan mun kuitenkin se hinta tarkistaa ja tuntuupi olevan kaypa 9 euroa ilman mittaria tai mittarin kanssa. Ovat tuollaisen sopimustaksan nakojaan kehittaneet. Zante - Tsilivi 9e.

No comments: