Saturday, February 20, 2010

Junamatkalla on hauskaa

Aamiaisen hakureissulla junassa sai kuulla juttuja miten eri asemilla oli kohdeltu asiakkaita. Stadin päässä oli yritetty sulkea lipunmyyntiosasto, että ihmiset ois siirtyneet aseman käytäville hengaamaan. Assan kouluun. Olivat nostaneet sen verran kovan metelin, että lipunmyyntihalli jäi auki.
Riihimäellä oli asiakkaat heitetty pariksi tunniksi parin kymmenen asteen pakkaseen...mukana oli lapsia. Reilu meininki. Olivat sit puolilta öin avanneet aseman odotustilan uudestaan.

Ravintolavaunussa oli tietysti iso jono, siihen päästyäni, näin ihmisillä jotain vr-lappusia. Jahas, mistäs noita saa? Eli kyseisten lappujen jakopiste oli sit vaunu takasin päin. Siitä ei ollut mitään ilmoitusta missään. No eikun lapun hakuun. Sanoin kuivasti kaks, ei alkanut väittään konnari vastaan. Joku mies oli hakenut itselleen , vaimolleen ja kahdelle lapselleen...konnari oli maininnut, että kyllä kolme riittää.
Että semmosta.


emilia:

olipa tylsää!!!!! ekana tultiin puol seiskalta ja sit se lähteeki yli yheltä yöllä!!! ja jotku oli heitetty pihalle kylmään ku asema suljettiin . ja sit ku meidän junan raide näky niin sit se otettiin pois kokonaan eli ihan ku meijän junaa ei ois olleenkaan. vähänkö säikähin , ihan hemulimaista toimintaa vr:tä. ja oli vielä ihan sika kylmääääääää!!!!! ja aattelin sanoa sille himputin kondyamatöörille suorat sanat ja kunnolla mutta en uskaltanukkaa........ vr on ihan pörppö,hemuli, kakka kikkare!!!!!!!!!!! t:emilia

No comments: