Wednesday, July 14, 2010

Täälläkin on kuuma

Maanantaina pidimme hotellipäivän. Uintia, saunaa (höyry ja suomi) Suomisaunassa on ohjeet, että alle 14 vuotiaat eivät ole tervetulleita.
Emme noudattaneet kyseistä ohjetta. Emme myöskään saunomisen välillä suoritetavaa virvokkeiden juomista tai hierontaa, mutta mä tykkäsin kyllä kylmävesialtaasta. Kuin Kemijoessa oi uinut.

Tiistaina otettiin muutamat nähtävyydet ja  tuliasshoppailu asiaksemme.
Eli Városligetin alue (kuvassa sillalta näköala kunnostettavaan Secessionin palatsiin, olivat padonneet veden) ja Westend.

E oli sitä mieltä, että ei mennä pikkupuoteihin tuliaisia etsimään, oli ihan oikeassa, täällä on tajuttoman kuuma. Menimme viileälle ostarille
Ja siellä innostuttiin Protest-kaupasta, bikinit ja mekot tuli hommattua itselle. Sama kuosi molemmilla, eri värit. Vaikka emme surffaa, heidän teesinsä  "never leave the water" osuu meihin kyllä ihan nappiinsa.
Ja mä kävin taas lisäravinnekaupassa...olin hotellissa tutustunut esitteisiin ja sithän mulla oli lista mukana, mitä haluan. Myyjänä oli upea fitnessnainen. Antoi lopuksi kiitettävän määrän näytteitä mukaan...pitää maistella eggnog protskut täällä, josko on hyvää ja voisi tuoda mukana Suomeen.

No comments: