Wednesday, July 7, 2010

Tiistaina ostoskeskuskiertelyä

Tänään käytiin Budassa ja siellä olevassa Mammutti -ostoskeskuksessa. Mentiin sisään sellaisesta ovesta, josta tultiin monikerroksiseen ulkotilakauppapaikkaan. Myyntipaikkana kyseinen muistuttu perinteistä ItäEurooppa meininkiä. Kumpikin meistä oli hiukan pettynyt, että mitä? Tällainenko on unkarilainen kauppakeskus.
No eihän tuo nyt sittenkään ollut se oikea paikka, Mammuttiin mentiin ihan jostain muualta. Olihan sillä Mammutilla sitten kokoa.
Tuli shopattua proteiinipatukoita ja muutamia rätei ja lumpui.
Sit siirryttiin pestin puolelle ja siellä sijaitsevaan kauppakeskus WestEndiin. Ja sehän vasta iso olikin. Monen tunnin kiertelyn jälkeen, Emilia tokaisi että eihän tää lopu ikänä. Ei jaksa enää.
Käytiin Starbucksiss kahvilla ja monen monessa kaupassa. Newyorkerita löytyi ihastuttavat ampiais- ja pöllöpaidat. Meillä itse asiassa oli jo himassa yksi vastaava ampiaispaita, vaan nyt oli värivalikoima laaja. Se kotona oleva löydettiin viimevuonna Rovanimeltä yhdeltä kirpparilta. Aika outoa, että samanlaisia vielä tehdään... ehkä se on joku Fishbonen basiccollection-artikkeli.
Hotellille päästiin 8pm aikaan, eli 10 tuntia kaupunkivaellusta. Ja sit vielä altaisiin lillumaan. Jalat on kyllä nyt kipeät. Mitenhän lie huomisaamun salitreenin kanssa mulla....

No comments: