Friday, July 9, 2010

To-Pe ja nähtävyyksiä

Eilen oltiin hiukan laiskoja. Otettiin aurinkoa, lilluttiin altaalla ja käytiin saari kävelemässä toiseen päähän. Tulihan siellä nähtyä jonkinlaisia raunioita, patsaita yms.
Tänään otettiin ratikka 2, kehuivat, että sillä reitillä on nähtävyyksiä. Emilia ja minä otettiin ratikasta kuvia, siis sekä ratikasta, että ratikkareitin varrelta. Ei meistä kumpikaan ihan hulluna ole noihin nk. nähtävyyksiin.
Toisaalta mulla oli järkkäri mukana, joten se mistä itse nautin, eli erinäisten yksityiskohtien kuvaaminen, aiheita ja kohteita löytyi valtavia määriä näistä nähtävyyksistä.

Ruokapaikaksi valikoitui erinomainen  Trófea Grill Restaurant, City-ravintola (TRÓFEA GRILL ÉTTEREM BELVÁROS
1061 Budapest, Király u. 30-32.). Syödä ja juoda sai määrättömästi. Ympäristö oli tasokkaan ravintolan oloinen, tarjoilijoilla valkoiset paidat, rusetit jne. Tuoretta hyvää ruokaa, salaatit erinomaisia ja suoraan Grillistä erilaisia kana, kalkkuna, porsas ja kala vaihtoehtoja. Myös haita oli tarjolla. 
Ja jälkiruokapöytä oli leivoksia pullollaan.


Kohta taas altaisiin lillumaan. Tänään en käynyt edes salilla... huomenna taas jaksaa. Onkin sellainen yläkropan pumppi tiedossa.

No comments: